Ben Presto / {AN} Eel - LeMoN

from by {AN} Eel

subscriber exclusive

about

Ben Presto / {AN} Eel

lyrics

an unsettling poem (translated with Google Translator several times from Italian into about twenty different languages and back to Italian) in sundanese (Indonesian part of Java).

LeMoN

Ngadangukeun abdi, lulusan penyair
Mung tutuwuhan dipindahkeun
jarang dipaké ngaran: boxwood, ligands atanapi acanthus.
keur kuring abdi resep jalan grassy
Kuring aya di puddles
sushi budak satengah garing
Sababaraha belut langka:
jalan anu nuturkeun ciglioni,
mindahkeun antara trstev squatting
tur nyimpen di Kebon Raya lemon.

gazzarre manuk hadé
extinguish aranjeunna ngelek bulao nu:
leuwih jelas, noise hurung
dahan ramah di hawa, nu hese mindahkeun,
jeung itungan ambu
anu moal bisa turun lantai
na hujan hujan ngagalura dina dada.
Di dieu aya sababaraha fun markisa
miraculously, perang téh jempé,
Di dieu nyaeta bagian tina riches urang salaku goréng kami
tur éta ambeu lemon.

Dina tiiseun kieu ningali hal
nyerah tur muncul nutup
dileupaskeun rusiah na panganyarna
Kadangkala kacida ieu rencanana
Manggihan kasalahan Alam,
karuksakan dunya, cingcin, nu teu masalahna,
thread pikeun panipuan, anu tungtungna brings kami
di tengah kaleresan.
Sigana digs,
diajar pikiran perjangjian anu torn
nu aroma nu nyebar
nalika poé luhur.
Di handap ieu mangrupakeun tiiseun nu urang tingali
dina unggal kalangkang manusa nu shifts
sulpat melang.

Tapi ilusi nu geus leungit tur brings kami deui waktu nu
di tempat ribut dimana eta dipintonkeun a bulao
ngan dina potongan di luhur, antara tembok.
Ti dieu, hujan ragrag bumi; affolta nu
usum imah,
Lampu janten Irakus - a jiwa pait.
Nalika poé tutup-panto
diantara tangkal di pakarangan
némbongkeun hiji lemon konéng;
sarta haté tiis geus béak,
na dada urang nungkulan
lagu maranéhanana
emas gusti katiisan.

credits

from A Poetry of Sound ( Vol ?​?​? ), released June 15, 2018
Text / Image : Ben Presto
Sound : {AN} EeL

license

tags

about

{AN} Eel Toronto, Ontario

(AN) EeL is all over the map. An Experimental Vocalist & Full Bodies Inhabitant of this Colorful universe. He Make Ood Thiings, You Knoww.w>....

contact / help

Contact {AN} Eel

Streaming and
Download help

Redeem code

{AN} Eel recommends:

If you like {AN} Eel, you may also like: